8 693 02024 info@svarosbites.lt

Langų valymas: kaip tai padaryti švariai ir greitai?

Svarus langu valymas

Langų valymas – sunkus, bet būtinas darbas norint turėti švarią erdvę. Kad valymas pavyktų iš pirmo karto, Švaros bičių komanda pateikia keletą paprastų, bet labai naudingų patarimų.

1.Nešvarumus ir dulkes nuvalykite pirmiausia

Prieš pradedant langų blizginimą, su sausu šepečiu ar skudurėliu nuvalykite lango rėmą ir patį stiklą. Tai padės išvengti „žemėtų“ ruožų, su kuriais tikrai susidurtumėte, jei lango stiklą iš karto plautumėte su vandeniu ir/ar kitomis valymo priemonėmis.

2. Pasirinkite tinkamą langų valymo priemonę

Valymo priemonių pasiūla – labai įvairi. Jei langus valote tik kartą per metus – pavasarį, purškiamas langų plovimo skystis jums nepadės. Priemonės sunaudosite daug, tačiau šis sprendimas nebus racionalus. Šiuo atveju siūlome naudoti koncentruotą valymo skystį, kuris yra skiedžiamas su vandeniu. Tokio pobūdžio valiklis yra ne tik stipresnis, bet ir ekonomiškesnis.  

Vis dėto, jeigu esate natūralumo šalininkas, siūlome jums pasigaminti langų stiklo valiklį namuose.

Svarus langu valymas
Švarus langų valymas – misija įmanoma!

Namų stiklo valikliui prireiks:

  • 2 puodelių vandens
  • 1/2 puodelio acto
  • 1/4 puodelio spirito (koncentracija 70%)

Sudėkite ingredientus, supilkite juos į purškimo buteliuką ir išmaišykite.

3. Naudokite daugkartines mikropluošto šluostes

Nuvalius pirminius nešvarumus ir pasirinkus tinkamą langų valymo ploviklį prireiks ir šluosčių. Yra žmonių, kurie vis dar tebenaudoja laikraščius ar renkasi vienkartines popierines šluostes, kurios labai dažnai palieka smulkius pūkelius ar net popieriaus atplaišas. „Švaros bičių“ komanda rekomenduoja rinktis daugkartines mikropluošto šluostes, nes jos ne tik kur kas geriau sugeria ploviklį, yra plaunamos, o svarbiausia – kur kas greičiau išblizgina stiklo paviršių!

4. Papildomi langų valymo patarimai

Kad langų valymas nebūtų toks varginantis ir nemalonus – darykite tai dalimis. Juk nebūtina per vieną dieną išvalyti visų namo langų, o vakare nebepavilkti kojų. Kitas protingas žingsnis – langų valymui rinktis vėjuotą dieną, lengvas vėjas pagreitins džiūvimo procesą. Taip pat atkreipkite dėmesį ir į valymo techniką: nuvalykite vieną lango pusę horizontaliai, o kitą vertikaliai. Jei atsiranda bet kokių juostelių, lengvai sužinosite, ar jos yra išorinėje, ar vidinėje pusėje.

„Švaros bitės – švariam gyvenimui“

Daugiau švaros patarimų

One thought on “Langų valymas: kaip tai padaryti švariai ir greitai?

Comments are closed.

Langų valymas

Langų valymas

Švarūs langai – būtini norint turėti švarią ir gaivę namų ar buto erdvę. „Švaros bičių“ komanda pasirūpins, kad jūsų langai vėl spindėtų ir blizgėtų! Langų valymu pasirūpinsime už jus!

Langų valymo darbai

  • Kruopščiai išvalomi langų rėmai, pašalinamas purvas ir dulkės.
  • Išblizginami vidiniai ir išoriniai langų stiklai.
  • Nuvalomos vidinės ir išorinės palangės.

Langų valymo priemonės

Langus valome sertifikuotomis valymo priemonėmis, naudojame profesionalią įrangą, kas padeda užtikrinti ilgalaikį švaros rezultatą. Vidaus ir išorės langams valyti naudojame mikropluošto šluostes – rūpinamės, kad jūsų langų stiklas nebūtų braižomas.

Prieš užsisakydami paslaugą įvardinkite, ar turėsite valymui reikamus įrankius: šluostes, kibirus, langų valymo šepečius, ar norėsite, kad naudotumėme jūsų valymo priemones, ar pageidautumėte, kad plautume su sertifikuota profesionalia valymo chemija ir profesionalia valymo technika.

Sužinoti langų valymo paslaugų kainas

Patarimai: Langų valymas: kaip tai padaryti švariai ir greitai?

„Švaros bitės – švariam gyvenimui“

Facebook